tvb.com

 
 
   
tvb.com
 
TOP > 主持人分享

二月 09

住得細唔失禮,住得有計先係有智慧,不論你住百零呎的套房,定係幾百呎的蝸居,豪裝定係自家設計,只要係有心思、有特色都歡迎你與我們一齊分享住細屋的樂趣!

只要將家居照片,連同中英文全名、身份証首三個字號碼,聯絡方法郵寄給我們。如果你的蝸居一經選用,將有機會獲得總值超過港幣一萬元豐富禮品,送完即止,大家即刻行動啦!

郵寄地址:香港將軍澳工業邨駿才街77號電視廣播城
     《安樂蝸》主持人收

參加對象為居住700平方呎以下的蝸居族群,必須提供中英文姓名、身份証號碼 123XXX、電話及家居照片。

每集禮品包括:智能梳化禮券總值 $4,000、高級床上用品禮券總值 $2,400、護膚品及健康食品總值 $2,046、日式和風料理美食禮券總值 $2,000,總值港幣 $10,446!

*準得奬者需經 TVB 核實身份程序才可獲奬

共3個回應
  1. lakeside10x (2011-03-04 14:32:39):

    觀塘工業区近地鐵樓上間印度家品公司.是大公司2-3折,

    全手造家品,货品都有幾仟件,連方逸华,徐子珊都光臨.
    有否興趣採訪?
    https://sites.google.com/site/indiahousehold/

  2. locarley_1214 (2011-02-22 01:20:46):

    Can i upload the photos to your email address??

  3. Armie (2011-02-16 14:48:36):

    Can i upload the photos to your email address?

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!
你言蝸語 (十一) 你言蝸語 (十二)