tvb.com

 
 
   
tvb.com
 

首頁 > 面試實錄 > 《2014香港小姐競選》最上鏡小姐

共1個回應
  1. ShingTam (2014-09-01 20:35:21):

    外國大竹升 N0.3 黃碧蓮 & 本地土炮 N0.11 吳凱欣, 永永遠遠是香港人的【香港小姐】,我地永遠支持你們、撐你們!

    N0.9 & N0.7 返廣州和北京鄉下做土豪的情婦或小三吧!

    ShingTam (2014-09-01 19:53:16):
    我最唔想見到嘅賽果,竟然出現: 唉, 心痛,香港人無訂企。

    回歸比祖國, 乜嘢資源,都比大陸人搶奪,搶老公、搶床位生仔、搶奶粉、搶幼稚園、小學、中學、大學學位、搶工作、搶公屋、搶貴樓,連【香港小姐名銜】都搶,好恐佈!

    喺北京出世 N0.7 何豔娟, 遺傳佢老母北京婆,的外省樣,娘爆、燦爆,遺一可以做,【大整容】

    喺廣州出世 N0.9 王卓淇, 拜金婆,由小到大,均喺廣州讀書,又黑、又乾、又瘦、又醜、又娘爆,名符其實,【新移民】一名。

    不過TVB 都早有前科,近排播維穩節目,『我們的天空』,比Apple 傳媒、網民鬧到出彩,講香港人自私、惡死、無同情心,但【大陸燦 】就心地好,勤力,有上進心,個個似《呀信》。

    我都估倒邵逸夫死咗後,以後選美走勢都會揀【大陸燦】為主,同ATV睇齊!【真係心痛,心情仍然未平復,未能釋懷,由細到大陪我們成長嘅TVB, 都開始背叛香港人】

    咁攪法,大陸人喺香港當家作主,香港人淪為二奶仔!”””’

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!