tvb.com

 
 
   
tvb.com
 

首頁 > MSHK2013, 網站資訊 > 《2013香港小姐競選》 冠亞季軍得主

《2013香港小姐競選》 冠亞季軍得主

2013.09.01

《2013香港小姐競選決賽》已經順利舉行,冠亞季軍得主亦在全港市民投票及大會評判評分下誕生,冠亞季軍得主分別是冠軍17號陳凱琳、亞軍15號蔡思貝及季軍6號劉佩玥,三位對於能夠當選成為2013年度的香港小姐,感到非常興奮,對於未來的工作挑戰都充滿期待,並且會好好肩負起香港小姐的使命。


(按圖去片)

冠軍17號 陳凱琳



亞軍15號 蔡思貝



季軍6號 劉佩玥



共23個回應

頁: [3] 2 1 »

  1. williamchiuwc (2014-01-14 22:57:17):

    近世紀来最醜的冠軍﹗
    大部份市民鍾意不是陳凱琳這類型,市民鍾意的是抽車。

  2. kitxoxo (2013-09-04 18:17:28):

    近十多年来最美麗的三甲!!!
    賞心悅目!!

  3. Maggielikeeating (2013-09-02 14:50:28):

    同意「蚊1989」講既野。其實今屆質素好過上年喇喎,仲想點?上年靚果d都比人out-.- 以前市民冇得投票時,就鬧造馬,話評判眼光吾好;而家市民有得投票,就話埋市民眼光差,唉。各花入各眼.人人審美眼光唔同,而17號好明顯係大部份市民都鍾意既類型啫!!:)

  4. 蚊1989 (2013-09-02 13:28:04):

    我覺得今屆陳凱琳好過上年性張個位,同張嘉兒,葉XX,張舒雅,toby利d做馬冠軍冇得比,只係個樣贏十條街,近利幾年佢同朱晨麗係最實至名歸架冠軍皇后,其他個d冇得比,如果今屆個d港姐係上年選40周年仲精彩~我睇左港姐咁多年由1996年到以加我選中左十屆港姐冠軍,近利十年有幾屆d冠軍都係做馬已經冇咩心機再追落去,不過今屆有咁架結果又有市民架一票好似選特首咁,有反當年架準決賽,主題令我對miss hong kong有反信心下年會再支持

  5. 蚊1989 (2013-09-02 13:12:13):

    你唔係香港人,咁反你個鄉下選鄉下小姐拉,咁多野講想投訴就寫信去tvb你做左tvb老闆咪你簡邊個咪邊個囉,要身材去,選AV女優啊,咁樣去批評人架人冇資格選神聖一票,冠軍唔係你選個個好心做人就大方D去你個女神個FANSBOOK講拉~廢話

  6. wing1951 (2013-09-02 11:02:12):

    你地唔覺得17號個面太長嘅咩,個膝蓋哥重又黑又皺皮,咁都選到做冠軍,我睇香港人選美眼光越來越唔掂啦

  7. QueenQueenIp (2013-09-02 11:01:28):

    6號和17號 加油, 大方德體港姐們……

  8. QueenQueenIp (2013-09-02 10:59:41):

    Grace 從節目完的訪問 中…她的談吐 感受到她是可以承擔的的人, 低調大方不浮跨…好喜歡她. 一句心中富有,追逐自己夢想, 她的父母親亦是樣子端莊低調去支持愛女的人,很感動.

  9. ELSA (2013-09-02 06:32:41):

    很開心我選的6號和17號都能獲勝,希望以後的香港小姐也能全民投票。

  10. 蚊1989 (2013-09-02 01:52:36):

    佢平均咁6號係咪做得model

頁: [3] 2 1 »

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!