tvb.com

 
 
   
tvb.com
 

首頁 > 面試實錄 > 第二輪淘汰花絮

共1個回應
  1. ms_homuiw_4f08480180c5c (2012-06-09 00:41:30):

    無線發雞盲:
    N0.3號 楊斯雅Cindy Yeung
    N0.23號 王潔沁Jennifer Wong,
    .
    兩位索女,被 out 出局!
    .
    但兩件大豬扒,就留喺到厭世:
    .
    8號 張鈞美Amy Cheung : 虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個豬頭,打扮衣著娘爆, 講嘢有鄉音,一睇就知佢10幾歲由大陸, 移民往美國嘅二等公民,16歲己經發明星夢, 走去選美,好心佢走學儀態同往日本, 大執整走個【燦樣】先啦!
    .
    22號 尤蔭蔭Xaviera Yau : 一聽佢個名, 就知喺新移民【燦名】,一樣虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個【四方果】、眼細、扁鼻、爆牙、斜咀,無怱見得人,打扮衣著娘爆,你睇佢剛剛喺機場禁區,影張集體相,着嗰對【啡皮鞋】,真喺嚇到你儍。
    .
    仲放兩件大豬扒企喺中間,到底TVB選【香港小姐】定【大陸小姐】呀。

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!