tvb.com

 
 
   
tvb.com
 

首頁 > MSHK2012, 競選花絮 > 第二輪淘汰花絮

第二輪淘汰花絮

2012.06.08


淘汰一輪接一輪,繼前日(六日) 首輪淘汰後,昨日七日再有一輪淘汰,其中十六位佳麗順利晉級,其餘四位佳麗即時被淘汰出局。入圍佳麗將隨大會外景攝製隊出發英國倫敦拍攝外景,體驗難忘的選美旅程。


出席昨日活動的司儀:曾志偉先生、崔建邦先生。兩位皆對在場佳麗作出鼓勵,並講解日後的流程和一切要留意的事項。相信經過英國倫敦拍攝外景,一眾佳麗一定有所獲益,亦能在倫敦為香港發光發亮,將香港的精神傳至海外。


要得知更多有關《2012香港小姐競選》的比賽情況,敬請留意大會網站。


十六位順利晉級的佳麗包括:

4號朱千雪、5號鍾麗、6號譚曉榆、7號卞曉帆、8號張鈞美、11號王舒銳、12號岑杏賢、13號陳華鑫、17號張名雅、19號黃心穎、22號尤蔭蔭、24號林泳淘、25號陳潔玲、27號李渼琦、28號湯洛雯、29號曾明俐。

四位未能晉級的佳麗包括:
3號楊斯雅、21號曾建怡、23號王潔心、26號梁靜怡。

:, , , ,
共3個回應
  1. luimartin (2012-06-13 13:01:58):

    果個陳潔玲一d都唔清純!Tvb唔係下嘛,呢d走過私煙又成身煙臭的女仔竟然入到圍??無天理!

  2. 張大千 (2012-06-12 14:38:51):

    說無線發雞盲的人好有趣。省美眼光實在太獨特。與衆不同。俗語說:"各花入各眼"”一樣米養百樣人"太正確了。

  3. ms_homuiw_4f08480180c5c (2012-06-09 00:47:52):

    無線發雞盲:
    N0.3號 楊斯雅Cindy Yeung
    N0.23號 王潔沁Jennifer Wong,
    .
    兩位索女,被 out 出局!
    .
    但兩件大豬扒,就留喺到厭世:
    .
    8號 張鈞美Amy Cheung : 虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個豬頭,打扮衣著娘爆, 講嘢有鄉音,一睇就知佢10幾歲由大陸, 移民往美國嘅二等公民,16歲己經發明星夢, 走去選美,好心佢走學儀態同往日本, 大執整走個【燦樣】先啦!
    .
    22號 尤蔭蔭Xaviera Yau : 一聽佢個名, 就知喺新移民【燦名】,一樣虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個【四方果】、眼細、扁鼻、爆牙、斜咀,無怱見得人,打扮衣著娘爆,你睇佢剛剛喺機場禁區,影張集體相,着嗰對【啡皮鞋】,真喺嚇到你儍。
    .
    仲放兩件大豬扒企喺中間,到底TVB選【香港小姐】定【大陸小姐】呀。

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!