tvb.com

 
 
   
tvb.com
 

首頁 > MSHK2012, 公開活動 > 二十強佳麗名單公布

二十強佳麗名單公布

2012.06.06

經過第一輪淘汰,9位佳麗首先出局,恭喜以下二十位入圍佳麗,繼續向香港小姐「令你大開眼界」之路進發。

3號 楊斯雅 Cindy Yeung 4號 朱千雪 Tracy Chu
5號 鍾 麗 Kayley Chung 6號 譚曉榆 Hilary Tam
7號 卞曉帆 Penelope Pin 8號 張鈞美 Amy Cheung
11號 王舒銳 Ivana Wong 12號 岑杏賢 Jennifer Shum
13號 陳華鑫 Gloria Chan 17號 張名雅 Carat Cheung
19號 黃心穎 Jacqueline Wong 21號 曾建怡 Elaine Tsang
22號 尤蔭蔭 Xaviera Yau 23號 王潔沁 Jennifer Wong
 
24號 林泳淘 Wingto Lam 25號 陳潔玲 Christy Chan
 
26號 梁靜怡 Jenny Leung 27號 李渼琦 Melanie McAndrew
 
28號 湯洛雯 Roxanne Tong 29號 曾明俐 Cynthia Tsang
 

註︰9位被淘汰佳麗分別是︰

1號 黃潤娜 Nicki Wong  

2號 謝謹蔓 Vivien Tse

9號 湯珮姿 Kaylie Tong  

10號 譚 霞 Angie Tan

14號 黃穎君 Burmie Wong

15號 李青融 Levia Lee  

16號 簡淑兒 Jessica Kan

18號 陳婉衡 Alycia Chan

20號 張曉琳 Nicole Cheung

:, , , ,
共11個回應

頁: [2] 1 »

  1. gdjzfh (2012-06-11 13:57:28):

    http://extramoney.wfh8.com 工作机会~ 網上推廣员~满18岁或以上

  2. leecarman89 (2012-06-09 20:37:22):

    大把人都係感講d豬兜拉你冇眼睇架,比個留言板你係比d觀眾有咩不滿有咩意見就打落去會有工作人員睇你幫d豬兜講說話都冇人睇架,要支持佢地就去佢地架blog支持,打氣拉,人地正個留言板都唔知點用你上黎睇下咪算囉,係tvb個個留言板都係感架拉睇你寫好定壞架姐唔係叫你上黎阻人地留言架.

  3. wangWANQI520 (2012-06-09 15:52:42):

    so good

  4. ms_homuiw_4f08480180c5c (2012-06-09 00:44:53):

    無線發雞盲:
    N0.3號 楊斯雅Cindy Yeung
    N0.23號 王潔沁Jennifer Wong,
    .
    兩位索女,被 out 出局!
    .
    但兩件大豬扒,就留喺到厭世:
    .
    8號 張鈞美Amy Cheung : 虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個豬頭,打扮衣著娘爆, 講嘢有鄉音,一睇就知佢10幾歲由大陸, 移民往美國嘅二等公民,16歲己經發明星夢, 走去選美,好心佢走學儀態同往日本, 大執整走個【燦樣】先啦!
    .
    22號 尤蔭蔭Xaviera Yau : 一聽佢個名, 就知喺新移民【燦名】,一樣虎背熊腰, 賤肉橫生,個相頭成個【四方果】、眼細、扁鼻、爆牙、斜咀,無怱見得人,打扮衣著娘爆,你睇佢剛剛喺機場禁區,影張集體相,着嗰對【啡皮鞋】,真喺嚇到你儍。
    .
    仲放兩件大豬扒企喺中間,到底TVB選【香港小姐】定【大陸小姐】呀。

  5. zencc (2012-06-07 17:15:13):

    可能個樣特別d
    審美觀唔同姐
    唔洗咁激動牙麻=_=
    估中又唔會有飯食 -_-

  6. tamiakaz (2012-06-07 15:52:05):

    嘩,, 好叻wo你..我好認同你個句”發言表達意見人人都有權你唔中意咪吁睇囉” 同樣你5鐘意都可以ignore我打既野..

  7. leecarman89 (2012-06-07 14:42:50):

    知咩啊你我由細睇misshk睇到大架之前個十幾年我都故中好多屆冠軍架琴日我都估中左12位佳麗入圍拉,係故唔到我估佢落選個7位居然可以入圍囉,我冇睇過佢開頭個個自我介紹架只係睇相睇相都比我估中感多你話我有冇資格講利d冇資格架人啊,前幾年個d有幾屆大把人話tvb睇背景,有錢就拎到冠軍拉,雖然我冇加把口不過我認同佢地講得好岩係上年先正常反上年5號我都估中佢係冠軍,你唔知就咪係到加把口拉發言表達意見人人都有權你唔中意咪吁睇囉又唔係打比你睇你係tvb高層啊.

  8. QQLiu (2012-06-07 08:26:27):

    -_- omfg…… I wonder after the makeover how they will look like?

    Please eliminate # 4, 6, 8 and 22 !!!!

    #4- gums are showing, eye bags
    #6- looks like a mouse, eyes are small
    #8 - big 6
    #22- no need to say any more but ugly!

  9. tamiakaz (2012-06-07 04:15:16):

    -.- 又唔洗咁講其他人既

  10. tamiakaz (2012-06-07 04:13:44):

    -.-

頁: [2] 1 »

如果你已經是tvb.com的會員,登入後便可在此留言。   還未註冊成為tvb.com的會員嗎?
現在立即火速行動!