奇哥今日想講三件事。

第一:各位FANS注意,奇哥又收到風,《畢打自己人》故事創作比賽頒獎禮,將會改在26/9下午三點,在荃灣廣場進行,大家記得留意時間地點啦!

第二:講番軍軍離開件事先,對於軍軍與好姐的離開,好多畢打FANS都覺得難過,其實天下無不散之筵席,莫講話軍軍、好姐要離開,大家都應該聽過,外間盛傳《女王辦公室》將在明年接替《畢打自己人》,影響力咪仲大?查實當年既《季節》、《真情》,《皆大歡喜》等等處境喜劇,都係做左幾年,做過千集都有,觀眾感情一樣深厚,但時代總要前進嘛……

第三:好似好多人支持飛刀手,奇哥後日會去探班,如無意外會訪問賞賞同社長、堅姐等,等我同兩位當事人反映下大家既意見啦,同時影D 獨家相及片段比大家^^

TO:LK,查實奇哥唔係唔老實,查實係我接手冇耐,有D 野真係唔知架!

TO:DHS111,包公同堅姐條線,攪到咁完美恩愛,你應該好開心啦!

TO:Wannsee,你真係眼利,咁都睇到少左第185集,相信係版面改變時發生的小問題,我已經加番上去了,多謝你!至於要改番好似以前既pull down模式,我反映下就可以既,但唔敢話一定做得到囉,我都唔係揸lift人……..

TO:GEOFF支持者,BEN同TINA既結局,真係唔易估,你想最後點呢?